Betalningsvillkor

Alla priser visas exklusive moms och i kassan visas det totala beloppet inklusive moms och eventuell fraktavgift. 

Vi samarbetar med Svea Ekonomi AB vid alla våra betalsätt.

 

Vilka av följande betalningssätt som visas i kassan beror på din kreditvärdighet. Vid god kreditvärdighet kan du välja följande betalsätt:


Kortbetalning

Kortbetalning med Visa eller MasterCard.

 

Faktura

Företag 30 dagar betaltid
Privatperson 14 dagar betaltid

För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år.

Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

 

Delbetalning som privatperson

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. 

 

Direktbetalning

Välj den bank som passar dig. 

 

Orderbekräftelse

Får att kunna skicka en orderbekräftelse från vårt epostprogram sparas din e-postadress vid lagd order. Vill du inte få nyhetsbrev av oss kan du enkelt avsluta prenumerationen via länken längst ner i mailet.

 

Allmänt

Innan Svea beviljar dig en kredit måste Svea genomföra en sedvanlig kreditprövning för att säkerställa att du har ekonomiska förutsättningar att fullgöra de skyldigheter som framgår av kreditavtalet. Genom att godkänna villkoren i detta Avtal medger du att Svea genomför en kreditprövning av dig som kund, för att möjliggöra för dig att erhålla en kredit av Svea i framtiden. På så vis underlättar vi för dig som kund att genomföra ett köp via Checkout, genom att du har frihet att välja det betalningsalternativ som passar dig bäst, inklusive möjligheten att erhålla en kredit av Svea. Som ett led i kreditprövningen kan Svea komma att inhämta en kreditupplysning hos ett kreditupplysningsföretag. Svea förbehåller sig rätten att inhämta kompletterande information om din ekonomiska situation och rätten att göra förnyade kreditprövningar.

För att komma i kontakt med Svea Ekonomi använd uppgifterna nedan:

Kundtjänst
Måndag – Torsdag 08–19
Fredag 08–18
Lördag 10–17
Söndag 11–17

Mina Sidor Svea Ekonomi

Telefon: 08 - 514 931 13
E-post: swp@sveaekonomi.se