Dessata utredningsborste - Save the ocean

Utredningborste från Dessata i maxi storlek tillverkad av återvunnen plast med en design som belyser problemen med plastnedskräpning i haven!
I lager
SKU
6309MAXI
149,00 kr
  • Köp 12 för 75,00 kr styck och Spara 50%

Utredningborste från Dessata tillverkad av återvunnen plast och en förpackning med FSC-certifikat (hållbart skogsbruk) med en design som belyser problemen med plastnedskräpning i haven!

Borsten är tillverkad i en fabrik som endast nyttjar förnybar energi.

Utredningsborsten är mycket enkel att använda och ger ett mjukt och glansigt resultat. Hårbotten masseras under borstning och de flexibla borststiften drar inte i håret. Du kan avända borsten på både torrt och blött hår. Tack vare de tre olika längderna på borststiften reder den ut håret på ett mjukt och skonsamt sätt. Antalet hårstrån som bryts av och följer med borsten är minimalt.

Formen på borsten är ergonomiskt formad och passar handen perfekt oavsett om du är höger eller vänsterhänt. Designen gör det lättare att kontrollera kraften vid varje borstning, vilket ger en skonsammare borstning utan att du tänker på det.

OBS! Skapa ett företagskonto för att bli återförsäljare. Vid köp av 12 st medföljer bordsdisplay. 

_________________________________

Varje år hamnar över 13 miljoner ton plast i haven och orsakar död åt över 100.000 arter. Prognosen pekar på att om 5 år finns det mer plast än fisk i våra hav! 

Det ansvarslösa användandet av engångs platsartiklar har lett oss till denna ohållbara situation på bara några årtionden. Plast är ett mycket användbart och nödvändigt material, men det är på tiden att raderar ut dess användning när det verkligen inte är nödvändigt.

Därför har Dessata beslutat att designen på deras senaste utredningsborste ska vara så hållbar som möjligt. Den nya borsten Save the Ocean är tillverkad av återvunnen plast och en förpackning gjord av FSC-certifierad kartong som kommer från hållbart skogsbruk. 

Stora problem kräver stora lösningar! Att komma dit ligger i våra händer.

#savetheocean

Dessata utredningsborste

Specifikation
Färg Blandade färger
Storlek Maxi size
Vikt 69 g

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid. 

Dessata
Dessata grundades 2012 med syftet att tillverka speceillt framtagna utredningsborstar, tillverkade med innovativ teknologi och material. All tillverkning sker i Spanien och följer ISO 9001:2015 som står för god tillverkningssed. Detta garanterar att tillverkningen håller hög kvalitet.

Till detta används de bästa råvarorna vilket ger borstarna lång livslängd. Borstarnas stift tappar inte formen eller färgen vid användning.

Dessata står för kvalitativa produkter, hållbar tillverkning och mänskliga relationer.

Ren energi
All energi som används är förnybar, vind- och solkraft, för en hållbar tillverkning. Förpackningarna är tillverkade av PET-material i samarbete med ECOEMBES. Till detta används endast papper med FSC-certifiering. 

Internationellt etablerad
Produkterna finns idag i över 70 länder världen över och fick 2016 en exportutnämnelse från Handelskammaren.

Dessata utvecklas hela tiden och nya innovativa produkter presenteras med jämna mellanrum.

Komplettera med