Dessata utredningsborste original - svart

Utredningsborsten Dessata original-size är perfekt för kort, tunt eller när du har lite hår.
I lager
SKU
1010ORIG
119,00 kr

Utredningsborsten är mycket enkel att använda och ger ett mjukt och glansigt resultat. Hårbotten masseras under borstning och de flexibla borststiften drar inte i håret. Du kan avända borsten på både torrt och blött hår. Tack vare de tre olika längderna på borststiften reder den ut håret på ett mjukt och skonsamt sätt. Antalet hårstrån som bryts av och följer med borsten är minimalt.

Formen på borsten är ergonomiskt formad och passar handen perfekt oavsett om du är höger eller vänsterhänt. Designen gör det lättare att kontrollera kraften vid varje borstning, vilket ger en skonsammare borstning utan att du tänker på det.

Specifikation
Färg Svart
Storlek Original size

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid. 

Dessata
Dessata grundades 2012 med syftet att tillverka speceillt framtagna utredningsborstar, tillverkade med innovativ teknologi och material. All tillverkning sker i Spanien och följer ISO 9001:2015 som står för god tillverkningssed. Detta garanterar att tillverkningen håller hög kvalitet.

Till detta används de bästa råvarorna vilket ger borstarna lång livslängd. Borstarnas stift tappar inte formen eller färgen vid användning.

Dessata står för kvalitativa produkter, hållbar tillverkning och mänskliga relationer.

Ren energi
All energi som används är förnybar, vind- och solkraft, för en hållbar tillverkning. Förpackningarna är tillverkade av PET-material i samarbete med ECOEMBES. Till detta används endast papper med FSC-certifiering. 

Internationellt etablerad
Produkterna finns idag i över 70 länder världen över och fick 2016 en exportutnämnelse från Handelskammaren.

Dessata utvecklas hela tiden och nya innovativa produkter presenteras med jämna mellanrum.