Dessata utredningsborste skägg

Dessata Barber är designad för skägg. Den borstar och reder ut skägget utan att dra i håret och irritera huden. Storlek Mini samt ett medföljande skydds-/resefodral.
I lager
SKU
1911MINI
109,00 kr

Betalsätt SVEA 


Dessata Barber är designad för skägg. Den borstar och reder ut skägget utan att dra i håret och irritera huden.

Borsten är i mini-size vilket är 30% mindre än orginal-storleken och gör den enkel att ta med i väskan till gymmet eller vid resa. Alltid till hands när du behöver den!

Eftersom den är mindre blir det enklare att borsta mindre områden. Kan användas under rinnande vatten och med alla sorters oljor och lotions. 

Mer information
Färg Svart
Storlek Mini size

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid. 

Dessata
Dessata grundades 2012 med syftet att tillverka speceillt framtagna utredningsborstar, tillverkade med innovativ teknologi och material. All tillverkning sker i Spanien och följer ISO 9001:2015 som står för god tillverkningssed. Detta garanterar att tillverkningen håller hög kvalitet.

Till detta används de bästa råvarorna vilket ger borstarna lång livslängd. Borstarnas stift tappar inte formen eller färgen vid användning.

Dessata står för kvalitativa produkter, hållbar tillverkning och mänskliga relationer.

Ren energi
All energi som används är förnybar, vind- och solkraft, för en hållbar tillverkning. Förpackningarna är tillverkade av PET-material i samarbete med ECOEMBES. Till detta används endast papper med FSC-certifiering. 

Internationellt etablerad
Produkterna finns idag i över 70 länder världen över och fick 2016 en exportutnämnelse från Handelskammaren.

Dessata utvecklas hela tiden och nya innovativa produkter presenteras med jämna mellanrum.