e-kwip FLOWER FL 55

Klippsax med blommönster tillverkad av japansk stålkvaliet. Saxen har ett offset grepp för bästa ergonomi och blad med extrem skärpa. Fast fingerstöd i japansk stil.
I lager
SKU
HA0410

Vänligen Logga in eller Skapa konto för att se priser!

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.


Klippsax med blommönster tillverkad av japansk stålkvalitet. Saxen har ett offset grepp för bästa ergonomi och blad med extrem skärpa. Fast fingerstöd i japansk stil.

Mer information
Färg Silver
Storlek 5.5"
Saxtyp Klippsax
Skruvtyp Adjustable
Grepp Offset
Fattning Höger
Typ av fingerstöd Fast

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.