På grund av hög sjukfrånvaro är leveranstiden 2-3 dagar längre än normalt!

Garanti och retur

Hur lång garantitid är det på produkter jag har beställt?

Vi lämnar 6 månaders garanti på inredning där inget annat anges. Detta gäller för material- och tillverkningsfel och under förutsättning att varan har utsatts för normalt slitage. I första hand tillämpas reparationsgaranti på defekta varor. Utbytesgaranti ger, vid defekt vara, nya delar eller en ny vara under garantitiden. Vid tekniska problem med vissa varor kan du bli hänvisad direkt till tredjepartsföretag för en mer detaljerad support.

  

Returrätt för företag

Vid eventuella returer kontakta oss inom 14 dagar. Vi erbjuder full returrätt inom 14 dagar under förutsättning att varan och förpackningen är i originalskick, dvs. oanvänd och inte skadad. Öppnade eller använda intimprodukter* återtas inte av hygieniska skäl. Returrätten gäller endast lagervaror med följande undantag; gäller inte nedsatta varor eller varor som ingår i kampanjerbjudanden, varor som avlägsnats från originalförpackningen, inredning. Returrätten gäller heller inte varor som har tillverkats enligt dina specifikationer eller som har anpassats efter dina önskemål.

När varan mottagits och returen godkänts av oss krediterar vi ditt konto. Återbetalning sker med samma betalsätt som användes vid köpet. Vid retur utan kontakt med vår support har du som avsändare ansvar för eventuella kostnader och förluster. KlippDigHemma löser inte ut paket mot postförskott. Du står för fraktkostanden på 99 kr till vårt lager.

För att returnera en vara, kontakta vår support på support@solidcos.com oss innan. 

 

Ångerrätt som privatperson

Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal (2005:59) anger att konsumenter i vissa fall har rätt att frånträda ett köp genom att lämna eller skicka ett meddelande om detta inom 14 dagar (eller i tillämpliga fall inom 7 arbetsdagar) från den dag konsumenten tog emot varan eller en väsentlig del av den. Ångerrätt gäller ej på beställningsprodukter eller inredning. När du ångrat köpet får du tillbaka dina pengar snarast eller senast inom 30 dagar ifrån att vi mottagit och kontrollerat produkten. Återbetalning sker med samma betalsätt som användes vid köpet. 

För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara obruten, oanvänd och finnas i originalförpackning med tillhörande emballage. Tänk på att du står för risken om varan skadas när den fraktas tillbaka till oss. Öppnade eller använda intimprodukter* återtas inte av hygieniska skäl. På detta sätt kan vi garantera att alla våra kunder köper en ny och fräsch produkt. Du står för fraktkostnaden på 99 kr tillbaka till vårt lager. Se därför till att varan är väl förpackad. Varan ska vara komplett.

För att returnera en vara, kontakta vår support på support@solidcos.com innan. 

*Med intimprodukter avses produkter som änvänds nära kroppen. Exempelvis produkter som klippmaskiner, hårtrimmers, rakapparater, saxar, knivar, skär, kammar, borstar.

Genom att genomföra köp via SOLIDCOS godkänner du dessa villkor.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar på sidan.