Frisörinredning

Visa som Rutnät Listvy

29 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Efalock - Clic Tec L
  1 599,00 kr
 2. Efalock - Clic Tec M
  1 599,00 kr
 3. Efalock sadelstol - Clic Tec L
  1 999,00 kr
 4. Efalock sadelstol - Clic Tec M
  1 899,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

29 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Stort sortiment frisörinredning

Vi erbjuder frisörinredning online till bra priser. I sortimentet hittar du arbetsbord, arbetsplatser, fotstöd, arbetsstolar, barberarstolar, kundstolar, receptioner, schamponeringar och tillbehör för inredningen. För att underlätta att hitta den typ av produkt du letar efter är produkterna dels uppdelade i underkategorier enligt ovan samt finns det en stort urval att filtrera på.

Filtrera bland annat på varumärke, pris, färg, höjd, fottyp samt mycket mer. Genom att ringa in det du söker efter går det snabbt att hitta produkter som uppfyller de kraven du har.

Majoriteten av vårt sortiment av frisörinredning skickas direkt från leverantör vilket gör att priserna kan hållas nere då minimerar hanteringen av produkterna. I regel tillkommer det inte några fraktavgifter på sortimentet, skulle det tillkomma en fraktavgift visas det tydligt i kassan.

Leveranstiden på frisörinredningen visas på respektive produktsida för att det ska bli så tydligt som möjligt när produkterna kan skickas till dig.

Sortimentet breddas kontinuerligt med ny frisörinredning för att kunna erbjuda ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Arbetsbord och schamponeringsstationer

Bland arbetsborden hittar du bord med öppna och sluta sidor. Arbetsbord som kan låsas för att hindra att någon annan kommer åt dina frisörtillbehör. Vissa modeller har både fön- och spegelhållare. På vissa kan du bredda avlastningsytan genom att fälla upp ett par hyllor. Det finns arbetsbord med både hårda och mjuka hjul.

Vilken typ av schamponering fördrar du, ska det vara tiltbart ryggstöd och handfat? Vill du att ryggen ska vara öppen för att enkelt få bort hårrester? Vit eller svart färg på handfatet eller någon annan färg? Retro eller klassisk stil på designen?

Funktionell frisörinredning för alla salonger

När det kommer till frisörinredning har alla egna önskemål om utseende och funktion. Vilken modell som passar in i din frisörsalong beror helt på vilken stil du föredrar.

Om det skulle behövas finns det tillbehör till din frisörinredning, har ett hjul gått sönder eller du kanske rent av behöver en ny blandare till din schamponering så finns det att få tag på, så ingen panik om det skulle inträffa. När du investerar in ny frisörinredning är det viktigt att det finns reservdelar att få tag på om något skulle gå sönder så att du slipper köpa helt nytt.