Kyone 1780 - 5.5

Kyone 1780 klippsax är en unik sax med den senaste utvecklingen för skär- och klippsaxar. Vi kallar denna utveckling en hybrid. 
I lager
SKU
KY1058C
2 766,25 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

Kyone 1780 klippsax är en unik sax med den senaste utvecklingen för skär- och klippsaxar. Vi kallar denna utveckling en hybrid. Bladen är inte lika höga som i skärsax, men högre än klippsax.

Detta i kombination med de rätta kurvorna i det konvexslipade bladet, gör dessa saxar perfekt för att skära och klippa hår som aldrig tidigare. De ergonomiska handtagens smala passform har anpassats speciellt till hybridbladet: smal, ergonomisk och med feminina kurvor.

Specifikation
Färg Silver
Saxtyp Klippsax
Skruvtyp Flat
Grepp Offset
Fattning Höger
Typ av fingerstöd Löstagbart

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.