Kyone 2100T - 6.0 Effilering (40T)

Effileringssax med böjda tänder. När du klipper håret kommer de böjda tänderna att landa rakt på bladet.
I lager
SKU
KY1064
3 860,00 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

Effileringssax med böjda tänder. När du klipper håret kommer de böjda tänderna att landa rakt på bladet. Detta gör det möjligt att klippa rakt och förhindrar att håret glider framåt.

Förutom det faktum att tänderna är böjda, har varje separat tand en extra 3-tand på toppen för maximalt grepp och jämnt snitt. En speciell slipteknik förhindrar saxen från att haka fast och ger en silkeslen upplevelse när man klipper hår. Den semi-ergonomiska formen förhindrar trötta eller smärtsamma leder. 

Specifikation
Färg Silver
Storlek 6.0"
Saxtyp Effileringssax
Skruvtyp Adjustable
Grepp Offset
Fattning Höger
Antal tänder 40
Typ av fingerstöd Löstagbart

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.