Kyone 2300 - 5.5

Till och med denna "startsax" i premium-serien har tillverkats i kvalitativt överlägset VG-10 Super Cobalt-stål.
I lager
SKU
KY1065C
4 117,50 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

Till och med denna "startsax" i premium-serien har tillverkats i kvalitativt överlägset VG-10 Super Cobalt-stål. Kyone Premium 2300 klippsax har en unik ergonomisk design. Detta säkerställer att saxen också är hållbar och extremt hård. Du köper inte bara en pärla! Men ett väl utformad och välbalanserad klippsax som kan ge dig många års njutning.

Specifikation
Färg Silver
Saxtyp Klippsax
Skruvtyp Flat
Grepp Offset
Fattning Höger
Typ av fingerstöd Fast

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.