Kyone 2700 - 5.5

Kyone Premium 2700 klippsax har ett tredimensionellt grepp. Ögonen och armarna på saxen har svetsats på ett sätt som stöder linjerna i din hand.
I lager
SKU
KY1071
5 662,50 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

Kyone Premium 2700 klippsax har ett tredimensionellt grepp. Ögonen och armarna på saxen har svetsats på ett sätt som stöder linjerna i din hand.

Denna speciella design håller fingrarna och handen i ett naturligt läge och linje, vilket förhindrar stress och spänning. Denna pärla är tillverkad av exklusivt Super guldstål som garanterar en mycket lång livslängd - även med omfattande användning. 

Specifikation
Färg Silver
Storlek 5.5"
Saxtyp Klippsax
Skruvtyp Adjustable
Grepp Offset
Fattning Höger
Typ av fingerstöd Fast

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.