Kyone 3100 - 5.5

Extremt unik sax med ett tydligt försprång på andra saxar i denna prisklass. Ett speciellt uformat svärdblad är inte bara snyggt för ögonen utan bladets form möjliggör en komplex konvex vinkel på bladet.
I lager
SKU
KY1071C
5 985,00 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

Extremt unik sax med ett tydligt försprång på andra saxar i denna prisklass. Ett speciellt uformat svärdblad är inte bara snyggt för ögonen utan bladets form möjliggör en komplex konvex vinkel på bladet. Detta gör det till en upplevelse att klippa hår. Det fixerade lilla fingerstödet ger extra stabilitet när du klipper håret och gör det möjligt samt enkelt utföra de svåraste klippteknikerna.

Specifikation
Färg Silver
Saxtyp Klippsax
Skruvtyp Adjustable
Grepp Offset
Fattning Höger
Typ av fingerstöd Fast

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.