Kyone 3300 - 5.5

Denna modell är för människor som verkligen älskar sitt yrke. Frisören som inte kan sluta klippa hår.
I lager
SKU
KY1074C
6 563,75 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

Denna modell är för människor som verkligen älskar sitt yrke. Frisören som inte kan sluta klippa hår. Designad med höga blad, ergonomiska handtag och en låg konvex vinkel för en perfekt skärning. Klippningen blir till en konstform med dessa saxar. Även andra klipptekniker och stylingvarianter är inga problem för dessa designsaxar.

De höga bladen erbjuder extrem stabilitet och en silkeslen upplevelse. Superguldstålet garanterar att bladen förblir vassa under en extremt lång tid. Mycket lämpliga för både torrt och vått hår: Funkar även bra på peruker.

Specifikation
Färg Silver
Saxtyp Klippsax
Skruvtyp Adjustable
Grepp Offset
Fattning Höger
Typ av fingerstöd Fast

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.