Kyone 4200 - 5.5

En tredimensionella sax som har fått FLOW-smeknamnet på grund av dess jämna, smidiga och ergonomiska former.
I lager
SKU
KY1079C
8 752,50 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

En tredimensionella sax som har fått FLOW-smeknamnet på grund av dess jämna, smidiga och ergonomiska former. Saxbladen är strömlinjeformade konvexa, vilket gör saxen ytterst lämplig för torrt hår, vått hår och slicing. 

Saxen lämplig för alla hårklippstekniker. Skruven har ensidigt eliminerats med en "Inner Slim" -skruv. På det här sättet kommer du inte att uppleva att skruven stör ditt arbete. Dessutom är designen superelegant. Ett måste i din saxkollektion. Saxen är tillverkad av extremt hårt Hideyo-stål som garanterar en mycket lång livslängd. Även med omfattande användning.

Specifikation
Färg Silver
Saxtyp Klippsax
Skruvtyp Dold
Grepp Offset
Fattning Höger
Typ av fingerstöd Fast

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.