Kyone 620T - 5.5 Effilering (32T)

Denna sax är därför mycket lämplig för alla klipptekniker och för att klippa afrohår, skägg, konstgjorda hår, hårförlängningar, peruker och träningshuvuden.
I lager
SKU
KY1016
1 066,25 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

En kombination från det bästa av två världar. En perfekt fusionssax från tyska och japanska produktionstekniker. Bladens skär är tillverkade enligt alla ursprungliga japanska tekniker. Det bakre skärbladet har emellertid en mycket fin mikroserring för extremt grepp, som vi känner från tyska produktionstekniker. Kort sagt: en sax med den silkeslena skärningen från en japansk sax, i kombination med greppet från en tysk sax. Unik i sitt slag: smidig klippning med extremt grepp.

Denna sax är därför mycket lämplig för alla klipptekniker och för att klippa afrohår, skägg, konstgjorda hår, hårförlängningar, peruker och träningshuvuden.

Specifikation
Färg Silver
Storlek 5.5"
Saxtyp Effileringssax
Skruvtyp Flat
Grepp Klassisk
Fattning Höger
Antal tänder 32
Typ av fingerstöd Löstagbart

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.