Kyone 730 - 7.0 Extra long

Kort sagt en lång sax tillverkad enligt de bästa japanska traditionerna.
I lager
SKU
KY1038
1 928,75 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

 
 
Genom att använda ett långt och högt blad har den här modellen rätt ingredienser för en perfekt lång sax. Saxens specifika egenskaper möjliggör perfekt klippning och enkel slicing. Saxens ergonomiska design håller fingrar och hand i ett naturligt läge, vilket förhindrar stress och spänningar i hand och handled. Kort sagt en sax tillverkad enligt de bästa japanska traditionerna.
Specifikation
Färg Silver
Storlek 7.0"
Saxtyp Klippsax
Skruvtyp Flat
Grepp Offset
Fattning Höger
Typ av fingerstöd Fast

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.