Kyone 790 - 5.5

Klippsaxen med ett anatomiskt grepp som är en glädje för ögat.
I lager
SKU
KY1039C
1 928,75 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

Denna klippsax har ett anatomiskt grepp. Saxen är inte bara en glädje för ögat, utan den kommer följa handens rörelser perfekt. Förutom detta är denna modell också lämplig för daglig användning. Klippning och slicing utan trötta eller smärtsamma leder efter en hel dags klippning!

Specifikation
Färg Silver
Saxtyp Klippsax
Skruvtyp Flat
Grepp Anatomic
Fattning Höger
Typ av fingerstöd Löstagbart

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.