Kyone D45T 6,0 Effilering (45T)

Kyone D45T är en effilleringssax är av enastående kvalitet.
I lager
SKU
KY1025
1 413,75 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

Kyone D45T är en effilleringssax är av enastående kvalitet. Tänderna på saxen är böjda på ett sätt som gör att håret inte bara kommer klippas rakt, det kommer också att stanna på sin plats. Och för att ytterligare förbättra din skärprecision har varje separat tand utrustats med en laserskuren tre-tand. Priskvaliteten på dessa saxar kan beskrivas som mer än konkurrenskraftig.

Specifikation
Färg Silver
Storlek 6.0"
Saxtyp Effileringssax
Skruvtyp Flat
Grepp Semi offset
Fattning Höger
Antal tänder 45
Typ av fingerstöd Löstagbart

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.