Kyone E45TL 6.0 Effilering (45T) Vänster

När du har använt den här saxen, kommer det inte bli lätt att övertala dig att prova eller använda andra effileringssaxar.
I lager
SKU
KY1043
2 057,50 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

När du har använt den här saxen, kommer det inte bli lätt att övertala dig att prova eller använda andra effileringssaxar. Bladens smidiga rörelse gör att det verkar som om du använder en klippsax i stället för en effileringssax.

Kombinationen av ett extremt bra typ av stål, extra härdning av metallen och ett antal olika efterbehandlingsprocesser gör att saxen inte bara går smidigt, utan garanterar också att du kan använda saxen under en längre period utan att användningen påverkar kvaliteten på håret.

Specifikation
Färg Silver
Storlek 6.0"
Saxtyp Effileringssax
Skruvtyp Adjustable
Grepp Klassisk
Fattning Höger
Antal tänder 45
Typ av fingerstöd Löstagbart

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.