Kyone - Infraröd Pro Hårfön ACI-2100

En elegant hårfön från Kyone med energisnål infraröd teknik för skonsam och effektiv torkning av håret. 3 m lång sladd för rörelsefrihet, 3 temperaturer samt två hastigheter. 

I lager
SKU
ACI-2100

Vänligen Logga in eller Skapa konto för att se priser!

En energisnål hårfön med infraröd teknik för skonsam torkning av håret. 

Fönen ger en konstant infraröd keramisk värme och använder sig av en infraröd jonisk teknologi vilket ger en energibesparning på 40% jämfört med en traditionell uppvärmningsteknik. Denna teknik inte bara torkar utsidan av håret snabbare utan penetrerar hårstrånas kärna. Detta bidrar till att den naturliga fuktigheten i håret bibehålls. Denna teknik gör att håret stänger sig snabbare, vilket ger ett starkare hår och påverkar inte färgat hår negativt. Resultatet är ett silkeslent, hälsosamt och skinande hår. Fönen ger en koncentrerad luftström vilket ger möjlighet att jobba med enstaka passer utan att torka närliggande hår. Denna kombination gör fönen till ett ultimat precisionsverktyg för styling.

Hårfönen har en kraftig motor (18.000 rpm) samt lång livslängd.

Kombinationen av den starka motorn ihop med den infraröda tekniken reducerar torktiden markant.  

Fönen har en 3 m lång sladd för rörelsefrihet, 3 temperaturer samt två hastigheter. Den är givetvis utrustad med kylknapp. 

Det medföljer 2 munstycken 65 och 75 mm som enkelt monteras och byts ut. Smart ögla i anslutning till handtaget för enkel upphängning.

Finns diffuser att beställa till.

Vikt ca 530 gram exklusive sladd.

Specifikation
Färg Svart
Vikt 530 g
Effekt 2000 Watt
Antal hastigheter 2
Kalluftsknapp Ja
Kabellängd 3 m
Temp. nivåer 3
Komplettera med