Kyone P14T - 6.0 Modelling (14T)

En glädje och ett måste med en varning ... Denna sax är mycket beroendeframkallande! :)
I lager
SKU
KY1061
2 958,75 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

P14T-modellerna tunnar ur håret mjukt. Denna robusta sax är en riktig skapare, från twist-cutting till fjäderpassé. De breda tänderna ger ett helt nytt perspektiv på klippning och de många möjligheter som finns. Letar du efter en utmaning? Då ärP14T är perfekt för dig! På grund av den luftiga karaktären kommer du bli utmanad att vara kreativ, inte de standardresultat som du kan få med de flesta saxar.

Vackra och mjuka resultat med mjuka övergångar är det du skapar med P14T-modellerna, särskilt vid långt hår! När du letar efter en kombination av en sax med strukturvolym och en sax med urtunning är P14T exakt vad du behöver!

En glädje och ett måste med en varning ... Denna sax är mycket beroendeframkallande! :)

Specifikation
Färg Silver
Storlek 6.0"
Saxtyp Effileringssax
Skruvtyp Adjustable
Grepp Offset
Fattning Höger
Antal tänder 14
Typ av fingerstöd Fast

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.