Kyone P27T - 6.0 Modelling (27T)

Letar du efter en effileringssax som passar perfekt för din kreativa hjärna? Sluta söka!
I lager
SKU
KY1062
2 958,75 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

Letar du efter en effileringssax som passar perfekt för din kreativa hjärna? Sluta söka! Kyone P27T-modelleringssax är tillverkad av ComoV-stål och passar för att skapa otaliga skapelser och möjligheterna med denna sax är oändliga.

Den här saxen har både tjocka och tunna tänder, som delar håret på ett helt annat sätt. Detta säkerställer att du som kreativ frisör kan tillämpa alla dina idéer i dina skapelser. Ingen idé för galen med den här saxen!

Skapa en raggig eller vilt utseemde med kort eller långt hår? Alla klipptekniker är möjliga med P27T-saxen.

 

Specifikation
Färg Silver
Storlek 6.0"
Saxtyp Effileringssax
Skruvtyp Adjustable
Grepp Offset
Fattning Höger
Antal tänder 27
Typ av fingerstöd Fast

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.