Kyone S14T 6.0 Modelling (14T)

Denna coola sax är en riktig skapare! Ett varningsord…. Denna sax är extremt beroendeframkallande!
I lager
SKU
KY1054
2 766,25 kr

Skötselråd för din sax

En sax bör rengöras varje dag med en mjuk torkduk.

Om den är riktigt smutsig, skölj saxen under rinnande vatten och gnugga sedan hela saxen med en saxolja, inklusive bladen.

Smörj helst skruven med en droppe saxolja varje dag. Säkerställ och undvik lösa skruvar för att förhindra skador på saxen.

Regelbunden slipning förlänger saxarnas livslängd.

 
 
Denna coola sax är en riktig skapare! De grova tänderna ger ett helt nytt perspektiv på hårklippning och de många möjligheter det ger.
 
De utmanar dig att vara kreativ med särskilt den lätta karaktären som ett slutresultat - inte de standardfrisyrer du vanligtvsi får. Nya ambitioner och skapelser kommer att växa på dig. En glädje och ett måste. Ett varningsord…. Denna sax är extremt beroendeframkallande!
Specifikation
Färg Silver
Storlek 6.0"
Saxtyp Effileringssax
Skruvtyp Adjustable
Grepp Offset
Fattning Höger
Antal tänder 14
Typ av fingerstöd Löstagbart

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.