LeauDes Eco - Desinfektion - Husdjur

LeauDes Eco desinfektionsspray för husdjur är effektivt mot oönskade organismer så som bakterier (även resistenta), virus och svamp. Liten smidig förpackning i fickformat gör den enkel att ta med sig!
I lager
SKU
1053340499
79,00 kr

Betalsätt SVEA 


LeauDes Eco desinfektionsspray för husdjur är vatten och koksalt som har behandlats genom elektrolys. På så vis får den sina specifika desinficerande egenskaper. pH-neutral och utan alkohol.

LeauDes Eco är effektivt mot oönskade organismer så som bakterier (även resistenta), virus och svamp.

Spraya berört område tunt med 1-2 sprut. Låt verka. Torka av vid behov.

Produkten innehåller endast 0,26 % NaCl, 0,05% HOCl,  99,69% H2O. Verksamt ämne: Hypoklorsyra (HOCl) 0,05%.

LeauDes Eco, baserar sina produkter på tillverkningsmetoden EnvirolyteR. Förvaras mörkt & svalt. Hållbarhet enligt bäst före datum.

Produkten har en svag doft av klor.

Volym: 20 ml

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid. 

Mer information
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!