Moser - ChromStyle Pro

Klippmaskinen ChromeStyle Pro från Moser som kan användas både med och utan sladd. Laddtid på 60 minuter som ger en drifttid på 90 minuter. 

Ej i lager
SKU
1871-0081
1 899,00 kr

Professionell klippmaskin med ett skärm med integrerad klipphöjdsjustering mellan 0.7 - 3.0 mm. Enkelt att ta lös och byta eller rengöra skäret. Kan användas både med och utan sladd. En laddtid på 60 minuter ger en drifttid på 90 minuter. Chipstyrd motor ger konstant klipphastighet oavsett batterinivå. LED-display för batterinivå och laddstatus. Medföljer avståndskammar i längderna 3, 6, 9 och 12 mm, laddstativ, borste och olja.
Specifikation
Färg Svart
Kraftkälla Batteri/Sladd
Vikt 290 g
Antal hastigheter 1
Varvtal 4800 rpm
Laddtid 60 min
Batteritid 90 min
Klipplängd min 0.7 mm
Klipplängd max 3.0 mm
Klippbredd 46 mm
Avståndskammar mm 3 / 6 / 9 / 12
Längd 178 mm
Bredd 46 mm
Höjd 50 mm

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.