Moser - Genio Pro Fading Edition

Klippmaskin med innovativt fading-skär som kan justeras mellan 0.5 - 2.0 mm. Extra batteri medföljer för konstant drift.
I lager
SKU
1874-0053
2 000,00 kr

Betalsätt SVEA 


Klippmaskin med innovativt fading-skär som kan justeras mellan 0.5 - 2.0 mm. Enkelt att ta loss och byta skär eller för att rengöra.

Medföljer 2 batterier som har en batteritid på 105 minuter men endast en laddtid på 80 minuter vilket gör att du kan använda klippmaskinen hela dagen. Dessutom har batterierna en extra lång livslängd. Du byter snabbt ut batteriet.

Egonomisk design, lätt och tyst gör den bra alternativ i salongen. LED-indikator för att hålla koll på batterinivån.

Det medföljer 1 extra batteri, avståndskammar 1.5, 3, 4.5, 6 mm, batteriladdare, rengöringsborste och olja.

 

Mer information
Färg Svart
Kabellängd 3 m
Vikt 280 g
Antal hastigheter 1
Varvtal 5750 rpm
Laddtid 80 min
Batteritid 105 min
Klipplängd min 0.5 mm
Klipplängd max 2.0 mm
Klippbredd 46 mm
Längd 180 mm
Bredd 47 mm
Höjd 42 mm

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.