Ögonbrynsfärg

Visa som Rutnät Listvy

11 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. BerryWell ögonbrynsfärg - 15 ml
    45,00 kr
  2. Color ögonbrynsfärg - 15 ml
    45,00 kr
  3. RefectoCil ögonbynsfärg
    55,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

11 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Vilken ögonbrynsfärg ska man välja?

Att hitta rätt ögonbrynsfärg kan vara svårt, eftersom du vill att dina bryn ska se naturliga ut, men ändå definierade. Att välja fel nyans kan göra att dina ögonbryn ser för mörka eller för uppenbart färgade. Genom att välja rätt nyans för dina ögonbrynen kommer det komplettera din hårfärg och din hudton. När du hittat rätt färg ska du applicera i enlighet med instruktionerna  för att få fullständiga och vackra ögonbryn.

När du väljer ögonbryns färg kan du antingen utgå ifrån färgen på ditt hår eller utgår utifrån hudtonen.

Väljer du att utgå ifrån din hårfärg rekommenderas det om du är  brun eller svarthårig att välja en nyans som är minst 1-2 nyanser ljusare. Detta gör att utseende kommer kännas naturligt. Du kan börja med en nyans ljusare och om du inte är nöjd, testa nästa nyansläge.

Är du blond eller har ljusbrunt hår rekommenderas att gå 1-2 nyanser mörkare. Det får din ögonbryn att lyftas fram på ett naturligt sätt. Det ska vara så pass ljust att det ser naturligt ut, men ändå så pass mörkt att du får en definition.

Om du har rött hår försök komplettera de röda tonerna i ögonbrynsfärgen ihop med en ljusblond färg.

Om du utgår från di hudton vid valet så välj en askfärg om du har ljus hud med rosa undertoner. Genom att komplettera ögonbrynen med en ljus ögonbrynsfärg med askinslag gör att ögonbrynen inte framstår som gula eller oranga.

Har du en olivton gå för en medelbrun nyans. Det får dina bryn att framstå på ett naturligt sätt.

Har du mörk hudton leta efter en ljusbrun till mediumbrun nyans som har en matt finish. Färgen ska vara 1-2 nyanser ljusare är din hudton för att få en definition.

Genom att välja en bra ögonbrynsfärg håller ögonbrynen sin färg under flera veckor innan du behöver  fundera på att fräscha upp dem igen.

Det finns ett stort antal ögonbrynsfärger att välja på, både för hemma- och professionellt bruk. Var noga med att följa instruktionerna när du väljer applicerar färgen för att få bästa resultat och undvika komplikationer.