Frisörtillbehör

Alla möjliga frisörtillbehör

Här hittar du ett stort utbud av frisörtillbehör & frisörverktyg till frisörsalongen. Vraka bland frisörsaxar, både klippsaxar och effileringssaxar. Vidare stort utbud av kammar, barberarkammar, klippkammar, pinnkammar med flera. Oavsett om du letar klipptillbehör, färgtillbehör eller produkter som används vid permanent har du hittat rätt.

Du kan enkelt jobba dig ner i hierarkin för att enklare hitta det du söker och väl där kan du även filtrera fram produkter som endast uppfyller de kriterier du önskar. Som exempel kan du navigera dig ner till Kammar och sedan till Klippkammar. Väl där filtrera fram önskad färg, pris och längd. På några ögonblick visas endast de produkterna och valet blir så mycket enklare.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-40 av 454

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. BerryWell ögonbrynsfärg - 15 ml
  45,00 kr
 2. Black Touch puderfri latex - 10 st
  75,00 kr
 3. Bravehead folie 12 cm x 125 m - 15 my
  111,25 kr
 4. Bravehead folie 12 cm x 150 m - 15 my
  173,75 kr
 5. Color ögonbrynsfärg - 15 ml
  45,00 kr
 6. Comair applikatorflaska
  10,00 kr
 7. Comair folie 150 m
  168,75 kr
 8. Comair puderfria latexhandskar - 20 st
  99,00 kr
 9. Comair slinghätta silikon
  Ej i lager
 10. Comair slingnål
  51,25 kr
 11. Comair slingpapper - 200 st
  73,75 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-40 av 454

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Det finns ett stort utbud på frisörtillbehör och ett stort antal varianter inom respektive kategori. En stor del av vårt utbud består av produkter från Y.S.PARK som är frisörtillbehör av högsta kvalitet där varje produkt är framtagen för ett specifikt syfte.

Nedan kommer vi lista ett antal egenskaper på produkter från Y.S.PARK för att tydliggöra vad som särskiljer dessa produkter.

Frisörkammar
Den första tanden är kortare för att man snabbare ska kunna ta ut passeér.

Denna idé är designskyddad vilket gör Y.S.PARK's kammar ensamma med denna egenskap.

De flesta pinnkammarna har Gradual Pitch, detta innebär att avståndet mellan tänderna minskar från skaftet och framåt.

Detta gör att det blir ett jämnt motstånd över hela kammen och du kan ta färre kamdrag genom håret för att håren ska ligga perfekt inför exempelvis en färgning. Dels går momentet snabbare och dels vid färgning får du en jämnare applicering.

Aha, det är kammarna med hålen!

Precis, nästan alla Y.S.PARK’s kammar har hål i ryggen. Vilket även detta är designskyddat. Hålen gör att kammen blir lättare och något mer flexibel, men det primära är att det är ett inbyggt mätsystem i ryggen. Avståndet centrum/centrum mellan hålen är exakt 1 cm!

Säger en kund att jag vill att du klipper 2 cm, har du ett enkelt sätt att kolla om det är så här mycket kunden vill att du tar, inga fler missförstånd. Det inbyggda mätsystemet är även lämpligt när man jobbar med mycket exakta klippningar.

Vilken är världens bästa kam? Vad är bland det första man gör när man klippt sig, jo man känner på håret med handen. Handen är den bästa kammen och handen har inga kantiga sidor och det är härifrån som Mr Park hämtat inspiration till att skapa kammar med runda tänder.

Idag har 99% av alla kammar på marknaden fyrkantiga tänder, men genom att använda en kam med runda tänder får man ett skonsammare alternativ för hår och hårbotten. Känslan när man kammar igenom håret kan liknas vid fingrar som drar genom håret. Rundade tänder är perfekt när man vill skapa en naturlig look.

Genom att använda en färgkam med rundade tänder stannar färgen kvar i håret i stället för att följa med kammen.

Som du märker är detta frisörtillbehör framtaget med en tanke bakom, inget lämnas åt slumpen.

Alla tänderna på Y.S.PARK´s kammar är designade med en noggrannhet på 1/100 mm,

vilket även kontrolleras innan leverans från fabrik.

I sortimentet finns det utöver kammar frisörtillbehör som sprayflaskor, nackkragar, färgskålar, färgpenslar mm.

Sprayflaska
Sprayflaskan som står ut jämfört med sina konkurrenter. Tillverkad av mycket hållbart och värmetåligt material. Denna sprayflaska har en unik egenskap av en tennvikt i änden av röret som gör att du kan spraya i alla vinklar även med lite vatten kvar i flaskan.

Tennvikten har egenskaper som motverkar orenheter i vattnet som klor. Klor är ett ämne som finns naturligt i vårt kranvatten, men kan skada håret, speciellt vid nyfärgat hår. Tennvikten måste man rengöra lite då och då.

Trots sin speciella form står flaskan stabilt på jämna ytor och den kan även hängas på en bordsskiva eller arbetsbord om det är ont om plats.

Välj mellan elva olika nyanser!