Hårborstar

Stort sortiment hårborstar

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-40 av 53

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-40 av 53

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Spelar det någon roll vilken hårborste man väljer? Självklart har olika hårborstar inte samma primära syfte. Nedan är några väsentliga skillnader mellan rolika borstar från Y.S.PARK.

Rundborstar
Extra Long Styler är en hårborste som verkligen står ut med sin storlek. Tack vare dess extra långa och breda design går föntorkningen extra snabbt då färre passeér är nödvändigt. Vildsvinsborst för maximal glans. Trots sin storlek är den mycket lätt. Finns i fyra olika storlekar.

Carbon Tiger Styler är en rundborste med ett betydligt tjockare handtag jämfört med Super G-serien vilket ger extra bra grepp som behövs när man ska föna ett hår rakt. Borsten har extra mycket vildsvinsborst för maximal glans och nanostift ger ett bra grepp om håret. Finns i sju storlekar.

Super G-borsten har ett tunnare handtag jämfört med Carbon Tiger borsten för att det ska vara enklare att skapa lockar. Skårorna precis under borsthuvudet gör att man enkelt kan rotera borsten, polyamidstiften fångar enkelt upp håret. Borsten finns i sju storlekar.

T70 är en superlätt rundborste för föntorkning, skapa volym och skapa rakt hår. Borsten har ett stort antal lufthål i borsthuvudet för att påskynda föntorkningen. Lämplig även vid löshår. Finns i två färger.

Stylingborstar
Beetle Styler påminner om Tortoiseborsten fast är tillverkad i plast istället för trä samt kudden är något rundare. Skapar mer volym vid föning. Tack vare alla ventilationshål i ryggen minskar föntiden rejält. Båda modellerna finns i fyra olika utföranden där hårdheten på kudden skiljer samt om det är både nylonstift och vildsvinsborst eller bara vildsvinsborst. Alla modeller är mycket lätta.

Luster Wood Styler är den enda borsten som har vildsvinsborst från äldre vildsvin, en renborstningen skall gå lite djupare. Tillverkad av teakträ och med en mjuk gummikudde för en behaglig upplevelse för hårbotten.

Paddelborste
Aerozaurus är den första ovala paddelborsten gör det enkelt att fånga upp små sektioner som vid nacken, bakom öronen och polisongerna. Borsten är skonsam mot hårbotten tack vare dess rundade ändar på borststiften. Hexagonformade rötter på stiften gör att håret torkar fortare.

Stiftraderna skapar raka linjer horisontellt, vertikalt och diagonalt vilket gör att håret löper mjukt genom borsten trots bra motsånd.

Ett stort antal lufthål i ryggen påskyndar föntorkningen. Kanterna på borsthuvudet är vågig för bästa grepp med handen. Borsten har även antistatiska egenskaper för att minimera frissigt hår. Handtaget är utformat med en sådan lutning att handen inte kommer åt huvudet när man borstar samt med ventilationshål för att en blöt hand ska torka snabbare och få ett bättre grepp. Borsten är tillverkad i plast och finns i tre färger.