Hårtrimmer

Här hittar du hårtrimmers från leverantörer som Tondeo, Ermila, Moser med flera. Välj bland maskiner som används med sladd, sladdlösa eller som funkar med både och. Du hittar snabbt önskad maskin genom att använda filtreringsfunktionen, filtrera bland annat på pris, varumärke och laddtid.

Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Tondeo ECO S PLUS
    995,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Ta hand om din hårtrimmer

En hårtrimmer används för att klippa kort hår och för att skapa en slutlig finish. Hårtrimmern har mindre skär jämfört med ett skär till en klippmaskin. I regel har trimmern inga tillhörande avståndskammar, men självklart finns det modeller som även erbjuder det.

Vid val av trimmer är det några saker du behöver bestämma dig för förutom priset. Hur lång batteritid behöver du och hur snabbt ska den laddas upp igen. Vikten är en viktig parameter att ta hänsyn till om du använder hårtrimmer mycket.

Behöver du ha med avståndskammar eller klarar du dig utan dem. Hur brett ska skäret vara? Behöver du en maskin med olika typer av skär för att maximera möjligheterna till att jobba med hårtrimmer?

Likt en klippmaskin måste hårtrimmern också underhållas på rätt sätt för att bibehålla sin livslängd och för att ge bästa slutresultat.

Se till att din hårtimmer rengörs ordentligt varje dag. Ta bort allt överblivet hår från skären och maskinen. Du kan antingen göra det med den medföljande borsten eller en tandborste.

Om detta inte görs kommer hårrester samlas i maskinen och den kommer inte fungera som den ska. Från att gå långsammare till att stanna helt. Batteritiden påverkas avsevärt om du inte underhåller din trimmer på rätt sätt.

Av ren hygienfaktor är det viktigt att trimmern hålls ren. Om en kund ser att du håller ordning på dina verktyg skapar det ett positivt intryck.

Dessutom ska du olja bladet minst en gång om dagen för att skäret ska löpa smidigt. Kolla även skären regelbundet så de inte har skadats och behöver bytas ut.

För att förhindra att bli handfallen om hårtrimmern går sönder är att ha en extra maskin tillgänglig.