e-kwip

Haaro GmbH grundades som en exklusiv agentur för Joewell frisörssaxar i Solingen, Tyskland och närliggande länder den förste november 1985. 1987 togs ledningen över av Dieter Schlömer och därefter hans son Michael 1998. Än i dag är Haaro ett familjföretag i vilket även Stefan- (inköp & marknadsföring) och Hannelore Schlömer har betydande roller. Sedan grundandet ligger huvudkontoret i Solingen.

Bredvid deras topmärke Joewell har Haaro etablerat en bred portfölj av frisörsverktyg i högst kvalité. Bland annat rakknivar och rakblad, kammar, klippmaskiner etc. Sedan 2003 har Haaro registrerat varumärket ”e-kwip” over hela världen, vilket står för frisörssaxar (klippsaxar och effileringssaxar) och verktyg i högkvalité till rimliga priser.

Haaros produkter distribueras endast via kvalificerade försäljare.Tack vare en stark internationell inriktning har Haaro några av de bästa kontakterna genom Europa.

Kvalité är vår högsta plikt! Detta gäller vårt val av produkter men även deras distribution. Haaro är en fullservice partner, vi är inte nöjda med endast pålitlig och snabbt tillhandahållande av högklassiga produkter till rimliga priser.Vi hjälper även våra distributörer med användbara marknadsförings- och försäljningskoncept. Haaro erbjuder även individuellt designad utbildning och motivationella koncept till säljarna. Vi har även särskilda interna seminarier.

Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering