WAHL - Cordless Detailer

Hårtrimmer från WAHL som är klipper mycket hår snabbt och är perfekt för att klippa detaljer och skapa design i ansiktet.  Har en snabbladdningsfunktion som ger 14 min drift vid 5 minuters laddning.

I lager
SKU
08171-016
1 995,00 kr

Professionell hårtrimmer i en silver och vinröd nyans som ger extremt nära trimmning med knivskarpa linjer som resultat. Snabbladdning som ger 14 minuters drifttid efter 5 minuters laddning. Vid fulladdat batteri kan du använda maskinen i 100 minuter innan den behöver laddas igen. En full laddning tar 60 minuter. Kan även användas med kabel.

Utrustad med T-blad som klipper mycket hår snabbt och är perfekt för ansiktshår. 

Det medföljer tre distanskammar, rengöringsborste, laddstativ, barberarkam, laddstativ, olja och skydd till skäret.

Specifikation
Färg Silver
Kraftkälla Batteri/Sladd
Skärlängd 0.4 mm
Kabellängd 2.4 m
Vikt 186 g
Varvtal 6800 rpm
Laddtid 60 min
Batteritid 100 min
Klippbredd 38 mm
Avståndskammar mm 1.5 / 3 / 4.5 mm

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.