Y.S.PARK - Aerozaurus - Svart

Den första rundade paddelborsten! Borsten är skonsam mot hårbotten tack vare dess rundade ändarna på borststiften.
I lager
SKU
YSP1369
349,00 kr 500,00 kr
Den första rundade paddelborsten! Borsten är skonsam mot hårbotten tack vare dess rundade ändarna på borststiften. Hexagonformade rötter på stiften gör att håret torkar fortare. Ett stort antal lufthål i ryggen påskyndar föntorkningen. Kanterna på borthuvudet är vågig för bästa grepp med handen. Borsten har även antistatiska egenskaper för att minimera frissigt hår. Handtaget är utformat med en sådan lutning att handen inte kommer åt huvudet när man borstar samt med ventilationshål för att en blöt hand ska torka snabbare och få ett bättre grepp. Borsten är tillverkad i plast.
Specifikation
Färg Svart
Längd borsthuvud mm 75
Bredd borsthuvud mm 43
Borsttyp Paddelborste
Antistatisk Ja
Borstens kärna Plast
Skåror Ja

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.