Y.S.PARK - Dragon Air Styler - DB 26 - Chokladmix

Den första borsten med 11 stiftrader vilket gör att man får egenskaper för både en rundborste och ventborste i ett.
I lager
SKU
YSP1333
437,50 kr

Den första borsten med 11 stiftrader vilket gör att man får egenskaper för både en ventborste och rundborste. Det gör att man enkelt kan lyfta håret från rötterna samtidigt som kan skapa rakt, vågigt och glansigt hår.

Borsten torkar håret snabbt tack vare dess 76 hål i borsthuvudet.

Den runda toppen på varje stift ger en känsla av att det är fingrar som drar genom håret. Längst ner på varje stift är det en sexkantig form på stiftet, detta gör att man får ett jämt motstånd vilket underlättar och snabbar på torkningen.

Borsten fungerar även bra för att skapa volym tack vare ventilationshålen. Perfekt för föning av mindre passéer av kort och medellångt hår. Ett större avstånd mellan stiften än normalt för att luften enkelt ska kunna passera mellan stiften och håret och därmed snabba på föntiden för ett torrt hår.

Det är möjligt att ta lös hela borsthuvudet, inte bara för att förenkla rengöringen utan man kan ta bort den extra kudden för en mjukare och mer komfortabel känsla mot hårbotten.

Specifikation
Färg Brun
Längd borsthuvud mm 70
Bredd borsthuvud mm 47
Borsttyp Ventborste
Antistatisk Ja
Borstens kärna Plast
Skåror Ja

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.