Y.S.PARK - Dragon Air Vent Styler - Chokladmix

En ultramjuk borste med rundade stift som gör det behagligt för hårbotten och är mycket uppskattad hos mindre barn.
I lager
SKU
YSP1324
299,00 kr 500,00 kr
En ultramjuk borste med rundade stift som gör det behagligt för hårbotten. Lämpar sig bra vid inpackningar och massage vid schamponering (perfekt om man har långa naglar). Borsten passar även perfekt för att reda ut håret direkt efter duschen eller precis före läggdags. Handtaget är designat för bra komfort och har även ventilationshål för att snabba på handens torkning och förbättra greppet. Borsten är mycket uppskattad hos barn då den är skonsam mot hårbotten. Borsthuvudet är avtagbart för enkel rengöring. 76 lufthål i borsthuvudet och ytterligare 31 lufthål i ryggen på borsten för snabbare föntorkning.
Specifikation
Färg Brun
Längd borsthuvud mm 64
Bredd borsthuvud mm 47
Borsttyp Ventborste
Antistatisk Nej
Borstens kärna Plast
Skåror Ja

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.