Y.S.PARK - Dragon Razor - Silver

Dragon Razors har en drakliknande design men ändå med ett handtag som är designat att passa handen och motverka att du slinter.
I lager
SKU
YSP1342
2 125,00 kr
Dragon Razors har en drakliknande design men ändå med ett handtag som är designat att passa handen och motverka att du slinter. Den är även enkel att greppa. Rakbladen är utbytbara. När ett blad blivit slött, kan man enkelt flytta skärytan åt sidan genom att pressa bladet vid slitsen i sidan, detta gör att du kan använda samma blad
Specifikation
Färg Silver

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.