Y.S.PARK - Ion Styler Series - T70 - Jonblå

Denna rundborste är populär för sin ultralätta kropp och förmåga att torka håret snabbt.
Ej i lager
SKU
YSP1232
199,00 kr 319,00 kr

Denna rundborste är populär för sin ultralätta kropp och förmåga att torka håret snabbt. Den har en antibakteriell kropp och rader med antistatiska egenskaper längs med borsten för att öka effektiviteten och glansen på håret.

Borsten är designad med ventilationshål runt stiften för snabbare torkning och för att skapa mer volym. Handtaget är tillverkat med ventilationshål, 152 st, för snabba på torkningen av handen och skapa ett bättre grepp.

Stiften på borsten är rundade för att enkelt greppa håret för att skapa lockar. Med denna rundborste blir det enkelt att skapa volym i håret samt även skapa en ”loose” lockig stil. Perfekt för att skapa ett naturligt utseende.

Specifikation
Färg Blå
Borsttyp Rundborste
Antistatisk Ja
Borstens kärna Plast
Skåror Ja

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.