Y.S.PARK - Set Head fit rulers RA45° & 22,5° - Svart

Y.S.PARK har utvecklat det första verktyget för exakt mätning av hårets längd. Setets linjaler gör att du kan ta vinklarna för 22.5° respektive 45°
Ej i lager
SKU
YSP1412
593,75 kr

Y.S.PARK har utvecklat det första verktyget för exakt mätning av hårets längd. Fram tills att dessa verktyg togs fram har mätning av håret mer varit en känsla och inte en exakthet. Änden på linjalen är formad efter huvudformen för att enkelt kunna göra exakta mätningar på håret och hitta rätt vinkel.

Linjalerna är perfekta att använda i utbildningssyfte och vid demonstrationer i salongen eller skolan. Tack vare dessa verktyg behöver inte eleverna vänta på att få en guide av lärare utan alla kan börja klippa samtidigt.

Setets linjaler gör att du kan ta vinklarna för 22.5° respektive 45°

Setet består av tre linjaler:

Längd: 120 mm
Längd: 250 mm
Längd: 360 mm

Specifikation
Färg Svart

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.