Y.S.PARK - Sprayflaska

Denna sprayflaska har en unik egenskap av en tennvikt i änden av röret som gör att du kan spraya i alla vinklar till sista droppen
I lager
SKU
YSP1255C
187,50 kr

Sprayflaskan som står ut jämfört med sina konkurrenter. Tillverkad av mycket hållbart och värmetåligt material.

Denna sprayflaska har en unik egenskap av en tennvikt i änden av röret som gör att du kan spraya i alla vinklar till sista droppen. Den inte bara följer vinkel på vattnet, den har egenskaper som motverkar orenheter i vattnet som klor. Klor är ett ämne som finns naturligt i vårt kranvatten, men kan skada håret, speciellt vid nyfärgat hår.

Formen på sprayflaskan gör att du kan hänga den på valfri platt yta och den behåller balansen.

Specifikation
Färg Svart
Volym ml 220

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.