Y.S.PARK - Super G-serien - 55 G2

Borsten som är optimerad för att skapa härliga lockar tack vare dess smala hals.
I lager
SKU
YSP1204
499,00 kr 809,00 kr
Super G-serien från Y.S PARK kommer bli din nya bästa kompis vid föntorkning och för att skapa lockar. Borsten består av naturligt borst av vildsvin alternerat med stift av polyamid. Vildsvinsborsten ger håret en vacker mjukhet och glans medan polyamidstiften greppar tag i håret för enkelt kunna ta nya passéer. Diametern på handtaget är smalare för att man enklare ska kunna rulla borsten i handen och därmed enklare kunna skapa härliga lockar i håret. Handtaget är ergonomiskt designat för maximal kontroll. Borsten är ihålig i både kropp och handtag samt med ventilationshål i handtaget för att handen ska torka snabbare och ge ett optimalt grepp. Borsten är tillverkad av teakträ från Afrika.
Specifikation
Färg Träfärgad
Modell G2 - Ø56mm
Borsttyp Rundborste
Borsttypstrå Vildsvinsborst
Antistatisk Nej
Borstens kärna Trä
Skåror Ja

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.