Y.S.PARK - Tortoise Styler

En lyxig borste med ventilerad rygg för minimal föntid.
I lager
SKU
YSP1244C
1 343,75 kr

OBS!

Ha ett avstånd på minst 5 cm mellan fönen och borsten för att luften ska kunna passera genom borsten och få möjlighet att cirkulera runt håret och effektivisera torkningen utan att skada borsten eller håret. Gör man inte detta riskerar vildsvinsborststråna att brännas.

Lägg eller dränk inte borsten i vatten eller annan vätska då det kan göra att träet skadas.

En ventilerad stylingborste som minskar föntiden till ett torrt hår tack vare stora ventilationshål i ryggen, med mindre skada på håret som resultat.

Borsten har en luxuös känsla med ett lätt träslag belagt med karbon och nano-silver som motverkar frizz.

Borsten är en perfekt all-round-borste för vanlig borstning, passéer, föning och styling.

Handtaget är utformat med en sådan lutning att handen inte kommer åt huvudet när man borstar samt med ventiliationshål för att en blöt hand ska torka snabbare och få ett bättre grepp. Vildsvinsborst och nylonstift med mjuk kudde.

Specifikation
Färg Svart
Borsttyp Stylingborste
Borsttypstrå Vildsvinsborst
Antistatisk Nej
Borstens kärna Trä
Skåror Ja

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid. 

Komplettera med