Y.S.PARK - Nr. 336 - Pride

Y.S.PARK 336 Pride är samma klippkammen som modell Nr. 336. Kammen är perfekt för alla hårlängder, dess storlek gör det till ett självklart val för kort till medelhår men med de extra långa tänderna kan du med fördel använda den även till långt hår.

Kammen finns i en begränsad upplaga och det är först till kvar som gäller!

10% av intäkterna skänks till förmån för Regnbågsfonden, en fond som jobbar för alla människors rätt i världen, oavsett vilken sexualitet man har.

 

I lager
SKU
YSPPRIDE
425,00 kr

OBS: Pride-infärgningen gör kammen ömtålig den tål inte värme över 120 grader och den inte är lika kemisk resistent som originalet. Den skall användas med försiktighet tillsammans med färg och permanentvätska om man vill behålla infärgningen på kammen intakt.

Vid köp av denna produkt accepterar köparen att kammen är ömtålig och inte kan användas som vanliga Y.S.PARK-kammar.

10% av intäkterna skänks till förmån för Regnbågsfonden, en fond som jobbar för alla människors rätt i världen, oavsett vilken sexualitet man har.

 

Specifikation
Färg Blandade färger
Rundade tänder Nej
Inbyggt mätsystem Ja
Gradual pitch Nej
Kamtyp Klippkam
Första tanden kortare Ja
Vågig rygg Ja
Konkav sida Nej
Antistatisk Nej
Rundad rygg Nej

Lagervaror skickas vanligen inom 24 timmar. 

En del produkter skickas direkt ifrån tillverkaren vilket betyder att du kan få flera leveranser som hör till samma beställning. Ungefärlig leveranstid framgår på respektive produktsida. Tack vare Solidcos Vendor Program kan vi erbjuda ett större urval av produkter med snabb leveranstid utan att behöva lagerhålla produkten.

Vid beställning på helgdagar skickas beställningen nästkommande vardag.

Vid leverans till utlämningställe får du en SMS-avisering om leverans och upphämtning om vi har tillgång till ditt mobilnummer. Saknar vi ditt mobilnummer kommer du aviseras via brev. Vid brevavisering tillkommer en dags leveranstid.